» mina nyårsnaglar

Kubiss no. 83, Depend rough sparkle 2066 silver mist» Review: e.l.f. lipstick # posh

"Indulge your lips with long lasting colour and shine. The moisture rich formula hydrates, conditions and softens on contact for silky smooth lips." - elf

Jag vill börja med att klaga lite på färgen på detta läppstift. På e.l.f.s bilder ser "Posh" inte ut att vara en så särskilt stark färg, men i verkligheten är det just vad det är, dessutom mycket mer röd än man kunde ana. Lite besviken på det, hade förväntat mig att den drog mer åt rosa hållet.
 
Läppstiftet känns mjukt och återfuktande. Ger bra med färg och glans som ändå håller helt okej under dagen förutsatt att man använder en läppenna under. Utan läppenna blöder färgen inom kort.
 
Det märks, tyvärr, särskilt tydligt på konstruktionen att detta är ett läppstift i budgetklassen. Det går väldigt trögt att snurra upp och ned stiftet, och det kladdar av sig massor runt kanten.
 
Jag kommer troligen inte köpa detta igen. Men om man vill testa lite olika färger så kan det vara värt, de kostar ju nästan ingenting!

Mitt betyg: 2/5
Pris: £ 1.50 (ca 15-16 kr)
Finns att köpa: elfcosmetics.co.uk


 

» review/swatches: wet n wild - comfort zone

 
Den här otroligt snygga paletten från Wet n wild heter "Comfort zone" och består av 8 skimriga ögonskuggor. Fina, användbara färger som är snygga tillsammans. Pigmenteringen är väldigt bra, och skuggorna är lättarbetade. Det finns liksom inget att klaga på, den här paletten är så sjukt prisvärd! Jag kan nog inte sätta lägre än en femma i betyg.
 
Mitt betyg: 5/5
Finns hos: Eleven.se för 89 kr