» Paket från e.l.f.

Detta paket var väldigt efterlängtat. Det var en beställning jag & Lollo gjorde för ett tag sen, men som blev försenat. Vi köpte medan e.l.f. hade 50 % rabatt på allting och med tanke på att de redan har superbra priser, blev detta sjukt billigt. Men det tog också 3 och en halv vecka innan det kom fram. (Det ska det egentligen inte göra, det blev nåt fel) Men, nu kan ni förvänta er att det blir en del e.l.f. reviews framöver.
 
 

» hehe

Okej, jag skriver att jag köpt Sims husdjur, och sen slutar jag uppdatera bloggen. Vad genomskinligt. Haha. Nej men faktiskt har jag inte spelat så mycket än, har haft annat att greja med. Var med Lollo & Tuss igår, och på kvällen var jag tvungen städa och göra rent marsvinens bur. Min mamma fyller år idag, så har även bakat o grejat idag. Det blir kalas här om några timmar. Så, sen kommer jag troligen vara helt slut.
 
 
Här är mina djur iaf! :D
Har även hunnit få ett föl :D
 

» The Sims 3 - Husdjur

Var ute en sväng i solen idag igen. Bada var det dock för kallt för. Enligt mina mått i alla fall. Efter det blev det en tur till Bergviks köpcenter. Inhandlade presenter till mamma som fyller år på måndag. Men så gick jag förbi en spelbutik också, och kom på att jag vill ju ha expansionen Husdjur. Så, det passade jag på att köpa! I am SO excited! Älskade djurliv till Sims 2, så kan tänka mig att denna är minst lika trevlig!:D Behöver både baka och städa.. Men det får nog hinnas med imorgon istället. Så jag kan spela SIMS ikväll istället! ♥♥♥