» Lush läppskrubb och läppbalsam

Den 6:e juli är det "International kissing day". Lush kommer då att fira dagen och ska försöka sig på att göra ett Guinness World Record på att samla flest kyssar under 12 timmar. De kommer ha "kyssinsamlingar" i några butiker. Så därför presenterar jag nu produkter från Lush som ger fina, kyssvänliga läppar! :)
 

Detta är "Sweet Lips", ett läppskrubb med chokladsmak. "Görs på strösocker som skonsamt skrubbar rent läpparna och jojobaolja som är en underbar återfuktare". Denna gnuggar man in lite försiktigt på läpparna och sedan sköljer eller slickar bort. Den är perfekt att använda innan man applicerar läppfärg (och annars också såklart), eftersom den avlägsnar eventuella hudflagor och gör läpparna lena och fina. Älskar denna!

 
 
"Lip Service" är ett läppbalsam som gör läpparna återfuktade och smidiga. "Den kombinerar rika mjukgörande ingredienser som bivax, kakaosmör, sheasmör, ekologisk extra virgin olivolja, olja från aprikoskärna för att binda fukt till läpparna och skydda dem från väder och vind". Endast en mycket liten mängd av detta behöver jag stryka på läpparna för att de ska kännas mjuka och återfuktade. Även denna, perfekt att använda innan läppfärg. Den är nämligen inte sådär kladdig som många läppbalsam är, som ni ser är den ju väldigt "kompakt och torr" i burken. Smart och bra grej, tycker jag.


 

"Latte" är även det ett läppbalsam, med med färg. "Mjukgörande läppbalsam med en lätt lattefärgad pigmentblandning för en skimrande bronzig ton" Den här har smak av kaffe och vanilj, väldigt trevligt tycker jag! Den gör sig väldigt skimrig och fin läpparna.

Lush läppfärger kommer i senare inlägg också! ♥

» e.l.f. tävling

e.l.f. har just nu en tävling där man kan vinna en goodiebag med sommarsmink. För att vara med gör man ett collage, det ska vara en sommarlook med e.l.f.s produkter, och delar det på deras facebook. Detta är då mitt bidrag, som jag ville dela med er på bloggen också! Är ganska inne på rosa just nu, som ni nog har märkt! ♥

 klänningen finns på nelly !

» yehes

Ett av mina senaste fynd är denna halvtransparenta skjorta! Hittades på Gina Tricots rea för 99 kr.
 
 
Har suddat ut skärmen på datorn om ni undrar, det syntes nämligen en bild jag håller på att rita av. Lite hemligt än så länge. Ni får såklart se resultatet sen (om det blir okej), haha :D Nu måste jag äta frukost, sen ska mina rådisar få rent i buren! ♥