» Escada Island Kiss EdT

 Köpte denna fina parfym på Lyko.se för 149kr (30 ml)

 
  
"Escada Island Kiss is a fragrance inspired by Caribbean beach, fragrant coasts, salty air and lush notes of fruit and flower. Top notes include orange, passion flower and mango highlighting that this is an exotic edition refreshed with aquatic, juicy and fruity peach notes combined with magnolia in a heart. Base notes add woody notes and sensual musk. The fragrance is available in a blue flacon as 30, 50 and 100ml EDT. Escada Island Kiss 2011 was launched in 2011."
 
Toppnoter: Apelsin, Passionsblomma, Mango
Hjärtnoter: Magnolia, Persika
Basnoter: Hibiscus, Ljusa träslag, Mysktoner
 
Doften är fruktig och söt, känns ganska frisk och fräsch. Jag känner av lite apelsin och mango, men egentligen inga noter som sticker ut så att säga. "Island Kiss" luktar gott, men är inget "wow" för min del. Positivt är att det inte är en för stark doft, och inte heller för söt. Denna är lagom på så vis. Doften försvinner dock snabbt (iaf på mig), men det är ju "eau de toilette" så man får väl räkna med det. Flaskan för övrigt är ju himla fin! Älskar färgerna, och de går väl ihop med hur parfymen luktar. Om jag ska ge betyg till denna parfym så får den 3/5.
 

» Golden Glitter

Bara ett litet exempel på hur man kan använda löst glitter i en sminkning! Lite svårt att fånga glitter på bild, i verkligheten är det väldigt effektfullt! 
 

 
 
Jag har fäst det med Mixing Liquid från Make Up Store. Det är ett slags vattenfast "lim" som kan användas till det mesta. För att fixera glitter, som jag gjort här. Eller för att ge sin ögonskugga intensivare färg, men även för att göra vattenfast eyeliner av lösa pigment, osv osv. Kostar ca 155 kr.
 

» Lumene Gloss & Care Nail Polish

Dessa snygga nagellack från Lumene köpte jag för ett tag sen på Tradera. Helt nya var de!
Kostade mig bara 39 kr för allihopa + frakt. (Jag är en mästare på att fynda.)
 
Warm Spring - Blueness - At the Crack of Dawn - In the Bud 
Dessa lack fanns ute våren 2013, och kan meddela att de tyvärr verkar vara lite svåra att få tag på nu (om ngn blev intresserad).