» Everyday Minerals

Köpte hem massa smink från Everyday Minerals! Aldrig testat detta märke innan så får hoppas jag tycker det är bra! Beställde allting från Brallis.se . De rear ut mineralfoundations i utgående färger för 99 kr/st just nu :)

 

» Review: Lumene - Truly Bold and Curly Mascara

Köpte den här mascaran för att det var halva priset på den, och troligen för att jag alltid haft en positiv inställning till Lumene för att de använder ingredienser från "den vilda, arktiska naturen", trots att jag inte testat mycket från detta märke. Haha. Jag bara gillar naturligt. Sen hur naturligt allt är i deras produkter, det vet jag dock inte.
 
Info:
"Truly Bold and Curly Mascara ger fransarna maximal volym och böjer dem vackert.
Fransarna blir fylliga tack vare den rundade fiberborsten som separerar fransarna jämnt och ger dem volym. Borstens runda former lyfter och böjer fransarna på ett fantastiskt sätt. Den fiberrika formulan innehåller syntetiska fibrer på 2 mm som ger fransarna en fyllig och lång struktur. Sminkresultatet blir fylligt och med mer volym – utan klumpar. Mascaran varken smular eller kladdar. 9 ml." - lumene.com
 
 
 
Recension:
Formulan är ganska lös/blöt. Mascaran ger hyfsad längd och volym men inte särskilt bra separation av fransarna. Det tråkiga är att denna mascara ibland kladdar av sig på ögonlocken efter ett tag. Den är väldigt vattenkänslig. Men ett stort plus är att den inte smular någonting.
 
 

Betyg: 3/5
Pris: 119 kr
Finns hos: Lindex, Lyko.se

» Escada Taj Sunset EdT

Jag vet att jag nyss köpte en parfym av Escada, men var bara tvungen att ha den här också!

 
 

"Upptäck Taj Sunset, Escadas limited edition-doft 2011. En doft av tropisk sensualitet som öppnas med en explosion av citrusdoftande blodapelsin och exotisk, fruktig doft av Alphonso-mango. Det blommiga och fruktiga hjärtat växer fram med blommor, söt primula och hallon. Doften dröjer sig kvar på en sexig, strand-inspirerad bas av kokosmjölk, mysk och sandelträ.

Denna doft tar dig med på ett exotiskt och sensuellt äventyr, och påminner om en sommar i Goa, den region i södra Indien känd för att förföra besökare med fantastiska stränder, vit sand, och en känsla av avslappnad värme." - Lyko.se

 

Toppnoter: Alphonso Mango, Nektarin & Blodapelsin.
Hjärtnoter: Vattenrika Blomster, Hallon, Ros & Äpple.
Basnoter: Kokosnöt, Sandelträ & Mysk.

 
Kortfattat vad jag tycker att den här doftar: Exotiskt, fruktigt, tropiskt!! Helt underbart! En riktig sommarparfym. Den håller dessutom hela dagen på mig, trots att det är EdT. Sjukt bra! Älskar den här, så den får högsta betyg!
 
Betyg: 5/5
Finns hos Lyko.se i 30 ml och 50 ml. De kostar 349 kr respektive 495kr.
(Själv fyndade jag på Tradera, 50 ml för 300 kr!:D värsta kapet jag vet, så det är värt att kolla in där först)