» Review: Lumene - Truly Bold and Curly Mascara

Köpte den här mascaran för att det var halva priset på den, och troligen för att jag alltid haft en positiv inställning till Lumene för att de använder ingredienser från "den vilda, arktiska naturen", trots att jag inte testat mycket från detta märke. Haha. Jag bara gillar naturligt. Sen hur naturligt allt är i deras produkter, det vet jag dock inte.
 
Info:
"Truly Bold and Curly Mascara ger fransarna maximal volym och böjer dem vackert.
Fransarna blir fylliga tack vare den rundade fiberborsten som separerar fransarna jämnt och ger dem volym. Borstens runda former lyfter och böjer fransarna på ett fantastiskt sätt. Den fiberrika formulan innehåller syntetiska fibrer på 2 mm som ger fransarna en fyllig och lång struktur. Sminkresultatet blir fylligt och med mer volym – utan klumpar. Mascaran varken smular eller kladdar. 9 ml." - lumene.com
 
 
 
Recension:
Formulan är ganska lös/blöt. Mascaran ger hyfsad längd och volym men inte särskilt bra separation av fransarna. Det tråkiga är att denna mascara ibland kladdar av sig på ögonlocken efter ett tag. Den är väldigt vattenkänslig. Men ett stort plus är att den inte smular någonting.
 
 

Betyg: 3/5
Pris: 119 kr
Finns hos: Lindex, Lyko.seKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback